Ticaret Odası Ortaokulu

Vizyon: Başarıları ile anılan, tercih edilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarabilecek, güvenilir bir eğitim merkezi olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin öğrenmelerini ve gelişimlerini sağlayan, kendilerine hedef belirleyebilen ve bu hedeflere ulaşmak için ne yapması gerektiğini bilen, kendine güvenerek özveri ile çalışan, sorumluluk sahibi olan, karşılaştıkları sorunları çözebilme becerisine sahip, modern ve bilimsel düşünmeye önem veren, teknolojiyi kullanan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi duygulara sahip, vatanına, milletine bağlı, sağlıklı, kültürlü, sevgi dolu, çevresine duyarlı, paylaşımcı, araştırmacı, akılcı, yaratıcı, üretken bireyler yetiştirmektir

Başarılar: Okulumuzun Kurucusu Olduğu, Litvanya, Yunanistan ve Almanya Ortaklığı İle 2021 Yılında Sürdürülen E Twinning Projemiz "Dreams Do Not Have To Wear Masks" Projesi, Almanya Ulusal E Twinning Konferansında 1.´Lik Ödülü Almıştır. 2022 Yılında Okulumuz, Mamak İlçe Satranç turnuvasında, Yıldızlar Karma Kategorisinde İlçe İkincisi, Yıldızlar Kız Kategorisinde İlçe Üçüncüsü Olmuştur. Okulumuz 2022 Yılında Halk Oyunları Yarışması Yıldızlar Kategorisinde İl Dördüncüsü Olmuştur. Okulumuz 2023 Yılında Halk Oyunları Yarışması Yıldızlar Kategorisinde İl Üçüncüsü Olmuştur.

Saatler: Sabah Grubu: Ders Başlama Saati 7.50, Bitiş Saati 13.30 - Öğlen grubu: Ders Başlama saati 13.50, Bitiş Saati 19.30
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce - 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında İngilizce Ağırlıklı Hazırlık Sınıflarımız Açılmıştır.
Servis Bilgisi: Servisimiz vardır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2020-2021 Eğitim Öğretim Döneminde 293 öğrenciden LGS Sınavını Kazanıp Proje Okullarına Yerleşen Öğrenci Sayımız 34´dür. LGS Sınavında %0 - %1 Arasında Olan Öğrenci Sayımız 3´dür. 2021-2022 Eğitim Öğretim Döneminde 276 öğrenciden LGS Sınavını Kazanıp Proje Okullarına Yerleşen Öğrenci Sayımız 58´dür. LGS Sınavında %0 - %1 Arasında Olan Öğrenci Sayımız 3´dür. 2022-2023 Eğitim Öğretim Döneminde 291 öğrenciden LGS Sınavını Kazanıp Proje Okullarına Yerleşen Öğrenci Sayımız 56´dür. LGS Sınavında %0 - %1 Arasında Olan Öğrenci Sayımız 1´dir.
Sportif Etkinlikler: Futsal, Futbol, Voleybol, Taekwondo, Kick Boks, Halk Oyunları, Satranç
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning, Erasmus+, Tübitak
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus+

WEB - https://ticaretodasimamak.meb.k12.tr

Adres - Peyami Sefa Mh. Dr. Mehmet Ali Altun Cd. 338. Sokak No1 Mamak/Ankara

Öğretim Şekli :Sabahcı ve Öğleci

Yerleşim Yeri - Ticaret Odası Ortaokulu, Ankara ili Mamak ilçesinin Peyami Sefa Mahallesinde yer alıyor.

Adres - Peyami Sefa Mh. Dr. Mehmet Ali Altun Cd. 338. Sokak No1 Mamak/Ankara

Ulaşım Kızılay´ dan 383 Nolu EGO otobüsü, Kurtuluş´tan 380 Nolu EGO otobüsü, Ulus´tan 375 Nolu EGO otobüsü, Ulus Bentderesi´ nden Akdere-Karşıyaka dolmuşlarıyla ulaşabilirsiniz

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5km-2km